Інтерв`ю після статті

Інтерв`ю дає заступник голови правління з якості Голокоз Світлана Олексіївна

З 1958 року і до сьогодення Херсонський хлібокомбінат пропонує збагачувати раціон вашими хлібобулочними виробами. Різноманіття хлібобулочних виробів прийдеться кожному до смаку: традиційні види, сучасні тостові, житньо-пшеничні з тміном, коріандром, хліби з насінням льону та кунжуту, гарбуза,соняшника, десертні з курагою та родзинками та інші.

ПАТ «Херсонський хлібокомбінат» позиціонує себе як сучасне підприємство, які зміни відбуваються у цьому напрямку?

В 2015 році підприємство запустило нову лінію з виробництва подового хлібу, українського виробника, максимальна потужність якої складає одна тонна на годину. Запуск нової лінії дозволило розподілити виробниче навантаження, збільшивши випуск свіжої продукції одночасно, що забезпечило більшу кількість населення теплим хлібом.

Цього ж року було закуплено 10 одиниць нового обладнаного автотранспорту, тепер херсонців радують сонячні авто хлібокомбінату.

Які нові види з'явилися в асортименті, чи працюєте ви над цим?

Відділ маркетингу та технологи Херсонського хлібокомбінату відслідковують нові тенденції та вивчають побажання наших клієнтів. Сьогодні однією з дилем сучасного “жителя” є обмеженість в часі та бажання корисного харчування, враховуючи це ми пропонуємо корисний та швидкий перекус з сандвічу або тосту, головним інгредієнтом якого може бути тостовый хліб. Ми роширили лінійку тостових хлібів: хліб тостовий білий європейський, хліб тостовий висівковий, хліб тостовий “Ніжний” та тостовий з льоном. В березні цього року запустили виробництво хлібу «Литовського світлого заварного» та «Шведського» , вироблених на оцукрених і зброджених заквасках, з використанням концентрованого частково інвертованого цукрового розчину. Ці хліби мають неповторний смак заварного житнього хліба і подовгу зберігають свіжість та аромат та не мають аналогів на півдні України. Технологи хлібокомбінату розширили лінійку тостових хлібів, рекомендуємо спробувати хліб тостовий «Європейський» та тостовий висівковий, з використанням яких можливо приготувати смачний тост або сандвіч. В 2015 році ми почали випікати лаваш «Кавказький», який вже завоював смак покупців.

Херсонці помітили, що ваша діяльність не обмежується виробництвом продукції. Чи приймаєте ви участь в житті міста?

Херсонський хлібокомбінат в минулому році започаткував конкурс «Графіті на паркані», надавши свій паркан навколо цеху №1, що знаходиться за адресою вул.Червоностудентська, 30, також ми забезпечили художників необхідними матеріалами. Участь у конкурсі приймали молоді художники, які своїми малюнками мали, що сказати. В результаті отримали чудовий та креативний арт-об`єкт у місті Херсоні.

Чи плануєте ви провести конкурс в цьому році?

В яких виставках чи фестивалях ви брали участь?

Ми приймали участь в фестивалі вуличної їжі «Тишо-Тишо», на якому ми готували оригінальні та дуже смачні сандвічі з нашим хлібом та круасанами, також пропонували спробувати лаваш з різними начинками, проводили дегустацію. В 10 жовтня в ТРЦ «Фабрика» відбулося свято врожаю, наша компанія презентувала нові види хліб «Шведський» та «Литовський світлий заварний», під час дегустації вони так сподобалися нашим гостям, що всі нові види були продані. Цього дня «Хліб Херсонщини» дивували херсонців і гостів міста хлібами великих розмірів : житньо-пшеничні з маслинами, прованськими травами, паприкою та різним насінням.

Скажіть будь-ласка, як можна дізнатися більше про продукцію ТМ «Хліба Херсонщини» та про діяльність підприємства?

Дізнатися про нові події, новинки продукції, щось запитати або просто залишити свій коментар можливо на сайті www.hleb.herson.ua та на сторінці facebook.com/hleb.kherson.ua