Інтерв`ю після статті

Інтерв`ю дає заступник голови правління з якості Голокоз Світлана Олексіївна


Подробнее...


Міф про дріжджі

Ще наші прадіди казали, що хліб — Дар Божий, і що хліб — усьому голова. У тих, хто працює з хлібопекарськими дріжджами, знає технологію їх виготовлення і застосування, інформація про їх шкоду здоров'ю викликає подив.

Адже дріжджі - найцінніше джерело білків, вітамінів, мікроелементів...


Подробнее...


Лён - означает «полезнейший»

Что сегодня на завтрак? Витамины! А, Е, необходимые микроэлементы, клетчатка, омега-3 жирные кислоты. Именно такой биологической ценностью обладают льняные семена, которые входят в состав нового вида продукции - «Хлеб тостовый со льном».

А насколько полезен такой букет для нашего организма?...


Подробнее...

ПРАТ «Херсонський хлібокомбінат»

Історія хліба пов’язана з історією розвитку людства. Ще за часів заснування перших поселень на території нинішнього міста Херсона хлібопечення стало одним із основних направлень розвитку. 1958 рік став роком народження сучасного  Херсонського хлібокомбінату. На сьогоднішній день  ПРАТ «Херсонський хлібокомбінат» - одне з провідних підприємств області, що займається виробництвом хлібобулочної, кондитерської та макаронної продукції.


Подробнее...

Виробництво кондитерської продукції

Кондитерські вироби, тістечка, печиво, рулети та торти – це наші улюблені солодощі та десерти, що дарять нам гарний святковий настрій. Це красиві висококалорійні продукти з приємним солодким смаком та чудовим ароматом, зроблені з тіста, цукру, вершкового масла, молока, фруктів, ягід, ПРАТоки, горіхів, какао та ін. Комплекс необхідних для організму людей речовин (вуглеводів, жирів, білків, вітамінів, мінеральних речовин та ін.) обумовлює високу харчову цінність кондитерських виробів.


Подробнее...